Huikeita uutisia luvassa! Avasimme Pieksämäelle uuden ja upean Bola liikunta- ja hyvinvointikeskuksen sekä Ole.Fit kuntokeskuksen syyskuussa 2021. Molempia keskuksia johtaa ja luotsaa eteenpäin yrittäjä ja valmentaja Heini Väisänen. Keskuksemme sydän, ihanien asiakkaiden ohella, on ystävällinen, ammattitaitoinen ja inspiroiva henkilöstö. Meidän tavoitteenamme on luoda sinulle viihtyisä ja rento ympäristö fyysisen, psyykkisen ja sosiaalisen hyvinvoinnin edistämiseen. Olitpa aloitteleva liikkuja, aktiiviharrastaja, kuntoutuja tai kahvilapalveluita etsivä ohikulkija, olet aina tervetullut palveluidemme pariin. Meille voit tulla juuri sellaisena kuin olet, ikään, kokoon ja kuntotasoon katsomatta!

Panostamme toiminnassamme erityisesti laadukkaisiin tiloihin, viihtyisään ympäristöön, laajaan ja innostavan palvelutarjontaan sekä koko perheen liikuttamiseen. Meille myös asiakkaiden arvostaminen ja aito kuunteleminen ovat sydämen asia. Vaikka olemmekin osa kahta valtakunnallista ketjua, paikallisena pienyrityksenä voimme joustavasti kehittää toimintaamme asiakkaidemme tarpeiden ja toiveiden mukaan. Uskommekin, että yrityksemme arvot, hyvinvointi, positiivisuus, asiakaslähtöisyys, avoimuus ja luotettavuus, huokuvat kaiken toimintamme taustalta.

Tavoitteenamme on luoda pirteä, iloinen ja kannustava koko perheen liikunta- ja hyvinvointikeskus, joka tempaa sinut liikkeelle myös niinä hetkinä, kun sohvalta nouseminen ja liikkeelle lähteminen tuntuvat vaikeilta. Bola Pieksämäeltä löydät monipuoliset ja innostavat liikuntamahdollisuudet sekä laajan tarjonnan hyvinvointia edistäviä palveluita.

Palvelutarjonnastamme löydät seuraavat aktiviteetit ja palvelut:


Huikea tarjonta vai mitä? 😉

Olitpa minkä ikäinen, kokoinen tai kuntoinen tahansa, olet lämpimästi tervetullut Bolalle.

Olemme täällä sinua varten!

Bola Pieksämäki

Asiakaspalvelumme palvelee sinua maanantai – perjantai klo 10-19 ja lauantai – sunnuntai klo 11-17

Ole.Fit kuntokeskuksella treenaat henkilökohtaisella avaintunnisteella 24/7

y-tunnus: 2912299-2

Verkkolaskuosoite:

  • OVT-tunnus 003729122992
  • välittäjätunnus 003723327487