EasyFit Pieksämäki tarjoaa kaikille ryhmäliikuntaa niin livenä kuin virtuaalina, eli meillä on vara valita!

Tässä ryhmäliikunnan kuvauksemme, olkaa hyvä.

Spinning
Tuo ryhmäliikuntamaailman alfa ja omega! Spinning, eli sisäpyöräily on pysyvä kestosuosikki vuodesta toiseen. Tällä tunnilla pääset haastamaan niin hapenottokykyä kun alavartalon lihasten nopeutta, voimaa ja maitohaponsietokykyäkin. Siis jos haluat. Halutessasi voit myös vetää tunnin oman makusi mukaan kevyemminkin, pitämällä pyörän vastukset matalampana ja nautiskelemalla matkasta maltillisemmin. Mutta jos tykkäät ajaa itseäsi äärirajoille, niin tämä tunti mahdollistaa sen ja on ehdottomasti sinua varten! Mukaansa tempaava musiikki ja vierustovereiden kanssa hikoilu nostattaa väkisinkin yhteishenkeä ja hymyn huulille. Kamalan ihana tunti, suosittelemme kokeilemaan!

Mukaan tarvitset vesipullon, hikipyyhkeen ja mielellään vähän napakampipohjaiset lenkkarit/spinningkengät.

 

FaMe
FaMe on kehonhuoltotunti, jolla on kuntouttava vaikutus. Tunnilla käydään läpi koko kehoa myofasciaalisia linjoja mukaillen, keskittyen yleisimpiin kehon ongelmakohtiin. Tunnilla käytetään dynaamista liikettä avaamaan kehon kireyksiä sekä lisäämään fasciakalvojen välistä nesteytystä. Liikkeen lisäksi käytämme välineenä triggerpistepalloa, jolla pääsee käsittelemään ja vapauttamaan spesifimmin kireyksiä. Tunti sopii kenelle tahansa ja on erittäin hyvä työkalu myös kovempaa treenaaville, joiden tarvitsee pitää huolta kehonsa toiminnallisista, luonnollisista liikeradoista ja mahdollisimman hyvästä palautumisesta.

Mukaan tarvitset vain juomapullon ja halutessasi villasukat

 

Action!
Tältä toiminnalliselta tunnilta ei tapahtumia puutu! Action! on hyvin kokonaisvaltainen ryhmäliikuntatunti, missä pääset haastamaan niin fyysistä kuin henkistäkin kapasiteettiasi rintarinnan toisiamme tukien samanhenkisessä porukassa. Tunnilla voidaan kehittää niin nopeutta, voimaa, tasapainoa kuin kestävyyttäkin ja sen tavoite onkin haastaa kroppaa mahdollisimman monipuolisesti kohti hyvin toimivaa kehoa ja sitä kautta helpompaa arkea.

Mukaan tarvitset sisäliikuntakengät, juomapullon sekä halutessasi salihanskat.

 

Pilates + venyttely
Tämä tunti on yhdistelmä kehon tukilihasten vahvistamiseen keskittyvää pilatesta, sekä liikkuvuuteen ja lihasten palautumiseen paneutuvaa joogaa. Tunnilla pääsetkin kehittämään kehon syvimpiä lihaskerroksia ja tärkeimpiä tukilihaksia, sekä kokeilemaan ja hakemaan elastisuutesi rajoja. Lisäksi opettelemme käyttämään hengitystä tärkeänä työkaluna niin keskivartalon tukilihasten löytymiseksi ja aktivoimiseksi, kuin myös venytysten tehostamiseksi. Näin pyrimme herättämään kaikki lihaskerrokset luustomme tueksi ja luonnolliseksi osaksi arkeamme. Tunti sopii kenelle tahansa ja olisikin erittäin tärkeä niin aktiivisesti treenaavalle kuin arkiliikkujallekin tasapainottamaan arkea ja tekemistä. Tunnilla saatetaan kehonpainon lisäksi käyttää välillä myös joitakin pienvälineitä, mutta

Mukaan tarvitset vain juomapullon ja joustavat, kiristämättömät vaatteet.

 

Tabata
Tabata on nopea ja tehokas 30minuuttia kestävä lihaskuntopainotteinen treeni, jossa paneudutaan kahdeksan kierroksen ajan aina tiettyyn liikkeeseen. Sen teho perustuu toistomäärään ja sopivan intensiiviseen jaotukseen, jossa työvaihe kestää 20 sekuntia ja lepo 10 sekuntia. Puolituntisen aikana ennätetään käymään läpi 4-5 eri liikettä, joten mikäli olet kiireinen ja haluat puolessa tunnissa tehokkaan treenin koko kropalle, niin tämä on sinun tuntisi!

Mukaan tarvitset juomapullon ja sisälenkkarit.

 

Kahvakuula Cirquit
Tämä tunti on yhdistelmä voimaa ja kestävyyttä! Kahvakuula on yksi monikäyttöisimmistä kuntoiluvälineistä ja tällä tunnilla paneudutaan kiertoharjoittelun omaisesti kahvakuulan käytön saloihin monipuolisesti ja koko keho huomioiden. Koulutetun valmentajan ohjauksessa tekniikoiden opettelu ja hakeminen on turvallista ja tämän tunnin myötä olet valmis laajentamaan kahvakuulan käyttöä myös omiin treeneihisi! Musiikki ja treenikavereiden kanssa rehkiminen buustaa sinut löytämän sisäisen voimailijasi ja saamaan itsestäsi kaiken irti. Tämän tunnin jälkeen ei tarvitse miettiä, että vieläköhän pitäisi tänään käydä salillakin. Ei tarvitse!

Mukaan tarvitset joustavat liikuntavaatteet, sisäliikuntakengät ja juomapullon. Mikäli sinulla on rannetuet ja salihanskat, niin myös nämä voivat tuoda lisämukavuutta tunnille, mutta eivät ole välttämättömiä. 


Ilmajooga
Ilmajooga tunnilla unohdetaan arjen kiireet ja rauhoitutaan nauttimaan lempeästä musiikista ja tunnelmasta. Tunnilla käydään rauhassa läpi eri ilmajooga asentoja, katosta roikkuvaa ilmajoogaliinaa apuna käyttäen. Ilmajooga kehittää tasapainoa, kehon hallintaa, venyvyyttä, hengitystä, verenkiertoa, aineenvaihduntaa ja keskivartalon lihaksia. Riipunnoissa selkäranka pääsee ”pidentymään”, mikä helpottaa painetta nikamien välissä. Tunti aloitetaan pienellä rauhoittumisella ja päätetään loppurentoutukseen, joten voit saada apuja myös levottomuuteen ja oppia rentoutumaan arjen kiireiden keskellä.

Mukaan tarvitset juomapullon, sekä kainalot peittävän paidan ja polvitaipeen peittävät housut. Vaatteissa ei saisi olla teräviä vetoketjuja tai  muita vastaavia, mitkä voivat vahingoittaa liinoja. Myös korut voit jättää kotiin. Halutessasi voit ottaa villasukat mukaan.


BODYcombat
Bodycombat on itsepuolustus- ja taistelulajeista koostuva korkean intensiteetin tunti. Tunti on saanut vaikutteita mm nyrkkeilyn, Tae kwon don, karaten, capoieiran ja muay thain tekniikoista, joita toteutetaan iskevän musiikin tahtiin hyvällä sykkeellä. Tunnilla pääset taistelemaan itseäsi ja mielikuvitusvastustajaa vastaan , sillä kontaktia toisiin ei oteta. Voit kohottaa kuntoa ja purkaa stressiä hyvän musiikin siivittämänä, mainiossa porukassa. Tunti sopii kaikille, sillä sen voi tehdä täysin hypyttömänä ja omaa kuntoaan kuunnellen, ja sitä pikkuhiljaa kohottaen.

Mukaan tarvitset sisäkengät, joustavat vaatteet sekä juomapullon.


TehoTreeni
TehoTreeni on tehokas lihaskestävyystunti. Tunnilla treenataan kehon isoimmat lihasryhmät säädettävien painotankojen mukaan. Tunti ei sisällä askelsarjoja. Liikkeet ovat yksinkertaisia, lihaskuntoharjoittelun perusliikkeitä. Tunnilla tehdään helposti omaksuttavia liikkeitä, joiden tehoa voit säätää juuri oman kuntotasosi mukaan.

Lihaskestävyyden ja -voiman lisäksi laji kiihdyttää aineenvaihduntaa sekä vahvistaa niveliä ja jänteitä. Harjoitusfiilistä nostatetaan musiikilla.

 Nappaa juomapullo ja sisäliikuntakengät mukaan ja tule kiinteytymään, vahvistumaan ja kokemaan hyvä fiilis porukalla!


SHAKE

Shake on hikinen tanssimatka eri tanssilajeihin ja musiikkityyleihin. Tutuiksi tulevat mm. K-pop, bollywood, afro, reggaeton ja musikaalit.

Tunnilla kaikki pääsevät nauttimaan tanssin riemusta kunto- ja taitotasosta riippumatta. Tunnilla pärjäät normaaleilla sisäliikuntakengillä ja juomapullolla.

Let’s shake it off!

Ryhmäliikunnan viikkokalenteri