Palvelumme

EasyFit Pieksämäki

Tutustu EasyFit:n keskukseemme tästä.
Tutustu ryhmäliikunnan viikkokalenteriimme tästä.

Bola Pieksämäki / Palloilu

Nyt palloilemaan! Bola liikuntakeskus mahdollistaa eri palloilulajien harrastamisen monipuolisesti Pieksämäellä. Meiltä löydät laadukkaat tilat eri lajien pelaamiseen ja uusien kokeiluun. Oletko jo kokeillut pickleballia tai tekeekö mielesi herätellä henkiin tauolle jäänyttä sulkapalloilua? Innosta työkaverit tai ystävät mukaan viikoittaiseen palloiluvuoroon! Tiimihenki kasvaa, kun haette energiaa ja iloa yhdessä vaikkapa koripallo- tai lentopallokentältä.

Meillä voit pelata

Sulkapalloa
Pickleballia
Salibandya
Futsalia
Lentopalloa
Koripalloa
Käsipalloa

Jos sinulla ei ole omia harrastusvälineitä, voit vuokrata ne lajikohtaisesti asiakaspalvelustamme vuorosi alussa. Voit varata yksittäisen pelivuoron, mutta jos palloilukärpänen puraisee ja kentälle tekee mieli useammin, varaa vakiovuoron jolloin pääset pelaamaan säännöllisesti. Vapaat ajat näet ajanvarauskalenteristamme tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Seinäkiipeily, Bola Pieksämäki

Nyt pääset seinäkiipeilemään ILMAN AJANVARAUSTA asiakaspalvelun aukioloaikoina. Upouudessa liikuntakeskuksessamme on 7 boulderointiseinää sekä kolme automaattivarmisteista kiipeilyköyttä.

Kiipeilyreitit on suunnitellut varkautelainen Laivalinnan vejätys. Reitit ovat pääasiassa helppoja ja soveltuvat hyvin aloittelijoille. Joukosta löytyy myös muutamia haastavampia reittejä kokeneemmille harrastajille. Uusimme reitit säännöllisin väliajoin, jotta pääset haastamaan ja ylittämään itsesi kerta toisensa jälkeen.

Kiipeilyn ikärajat:
 – Alle 15-vuotias vain huoltajan seurassa
 – 15-17 vuotias vain huoltajan kirjallisella suostumuksella

Nauti kiipeilystä kertamaksulla tai 10-kortilla.

Huom. Kiipeilyseinällämme on sallittu käyttää vain nestemäistä magnesiumia.

Bolan työhyvinvointipalvelut

Olet varmasti huomannut, että hyvinvoivat työntekijät ovat yrityksen tärkein voimavara. Työhyvinvointi on kokonaisuus, joka muodostuu mielekkäästä työstä, terveydestä, turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Edellisten lisäksi työhyvinvointia lisäävät myös hyvä johtaminen sekä innostava ja hyväksyvä työilmapiiri.

Koska työhyvinvoinnin kasvaessa työn tuottavuus ja työhön sitoutuminen kasvavat, jaksaminen paranee ja sairauspoissaolojen määrä vähenee, me Bolalla haluamme olla mukana edistämässä myös teidän työyhteisönne työhyvinvointia!

KYSY TARJOUS!

VIP-tilamme

VIP-tiloissa voit järjestää elämyksellisen kokouksen, polttarit, synttärit, tyhy-päivän tai seurata suosikkijoukkueesi ottelua työ- tai kaveriporukalla. VIP-tila on optimaalinen n. 10 hengen porukalle ja tiloista on suora näkyvyys pelikentälle. Viihtyisissä tiloissa on videotykki ja kokouspöytä sekä rentoja istumapaikkoja.

VIP-tilan voit vuokrata saunan kera tai ilman saunaa.

Lisäksi järjestämme juoma- ja ruoka­tarjoilun kokoukseesi tai saunailtaasi. Voit valita joko valmiista paketeistamme (näistä lisätietoa tulossa pian!) tai voimme räätälöidä juuri teidän tarpeisiinne sopivat tarjoilut.