Hieronta, Bola Pieksämäki

Ovatko paikat jumissa pitkään tietokoneella istumisen jälkeen? Tai haluatko palautua treeneistä nopeammin vai olisiko kunnollinen rentoutus paikallaan? Ota itsellesi aikaa ja panosta hyvinvointiisi hieronnan avulla. Hemmottele kehoasi vaikkapa työviikon päätteeksi tai treenistä palautumisen nopeuttamiseksi. Hieronnan avulla aineenvaihdunta nopeutuu, keho rentoutuu, stressi vähenee ja mieli virkistyy.  

hieronta pieksämäki

Hieronta on perinteinen hoitomuoto, jonka tavoitteena on lisätä kudosten aineenvaihduntaa ja parantaa verenkiertoa. Hierontaa käytetään esimerkiksi rentoutumiseen, palautumiseen, kivun lievittämiseen ja lihasten huoltamiseen. Myös vammoista toipuminen nopeutuu oikein ajoitetulla hieronnalla. Hieronta antaa hyvän olon, vähentää stressiä ja ennaltaehkäisee erilaisia vaivoja. 


Hieronnalla hoidetaan lihasjännityksiä ja lihaksistossa olevia kiputiloja manuaalisen käsittelyn eri tekniikoilla. Kudosten mekaaninen käsittely tehostaa heikentynyttä laskimoverenkiertoa, sillä hieronta suuntautuu kohti sydäntä ja näin ollen veri virtaa laskimoissa paremmin ja kudosten turvotus vähenee. Samalla kudosten aineenvaihdunta ja nestekierto tehostuu. 


HIERONTA HINNASTO

Ole.Fit jäsenet
Hieronta 30 min
39 €
35 €
Hieronta 45 min
44 €
40 €
Hieronta 60 min
49 €
45 €
Kotikäynti
+50 %
+50 %


Hierontaan tai muihin palveluihin voi ostaa myös lahjakortin, jolloin lahjan saaja voi käyttää sen oman hyvinvointinsa edistämiseen. Lahjakortit voit ostaa verkkokaupastamme.

Bola Pieksämäki

Asiakaspalvelumme palvelee sinua maanantai – perjantai klo 10-19 ja lauantai – sunnuntai klo 11-17

Ole.Fit kuntokeskuksella treenaat henkilökohtaisella avaintunnisteella 24/7

y-tunnus: 2912299-2

Verkkolaskuosoite:

  • OVT-tunnus 003729122992
  • välittäjätunnus 003723327487