Palloilu Pieksämäki

Nyt palloilemaan! Bola liikuntakeskus mahdollistaa eri palloilulajien harrastamisen monipuolisesti Pieksämäellä. Meiltä löydät laadukkaat tilat eri lajien pelaamiseen ja uusien kokeiluun. Oletko jo kokeillut pickleballia tai tekeekö mielesi herätellä henkiin tauolle jäänyttä sulkapalloilua? Innosta työkaverit tai ystävät mukaan viikoittaiseen palloiluvuoroon! Tiimihenki kasvaa, kun haette energiaa ja iloa yhdessä vaikkapa koripallo- tai lentopallokentältä.

Meillä voit pelata

Jos sinulla ei ole omia harrastusvälineitä, voit vuokrata ne lajikohtaisesti asiakaspalvelustamme vuorosi alussa. Voit varata yksittäisen pelivuoron, mutta jos palloilukärpänen puraisee ja kentälle tekee mieli useammin, varaa vakiovuoron jolloin pääset pelaamaan säännöllisesti. Vapaat ajat näet ajanvarauskalenteristamme tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Palloilukenttämme vastaavat lajien mukaisia standardeja niin mitoituksensa kuin materiaaliensa puolesta. Hallissamme voi järjestää kansallisen tason otteluita ja turnauksia. Tarjoamme vuoroja urheiluseuroille, ota yhteyttä ja kysy lisää. Voimme järjestää seurallesi sopivat vuorot tai aloittaa seuraavan turnauksen tai tapahtuman suunnittelun.

Palloiluhallin yhteydessä löytyvät pukuhuoneet, suihkutilat, lounaskahvila ja VIP-tilat.

Bola Pieksämäki

Asiakaspalvelumme palvelee sinua maanantai – torstai klo 16-18.30 ja lauantai klo 11-17

Ole.Fit kuntokeskuksella treenaat henkilökohtaisella avaintunnisteella 24/7

y-tunnus: 2912299-2

Verkkolaskuosoite:

  • OVT-tunnus 003729122992
  • välittäjätunnus 003723327487