Työhyvinvointipalvelut, Bola Pieksämäki

Työhyvinvointipalvelut

Olet varmasti huomannut, että hyvinvoivat työntekijät ovat yrityksen tärkein voimavara. Työhyvinvointi on kokonaisuus, joka muodostuu mielekkäästä työstä, terveydestä, turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Edellisten lisäksi työhyvinvointia lisäävät myös hyvä johtaminen sekä innostava ja hyväksyvä työilmapiiri. Koska työhyvinvoinnin kasvaessa työn tuottavuus ja työhön sitoutuminen kasvavat, jaksaminen paranee ja sairauspoissaolojen määrä vähenee, me Bolalla haluamme olla mukana edistämässä myös teidän työyhteisönne työhyvinvointia!

Virkistyspäivät

Virkistyspäivä Bolalla on aina elämys! Haluaisitteko kokeilla vaikkapa seinäkiipeilyä tai ilmajoogaa, nostaa hien pintaan salibandyssa tai crosstraining tunnilla tai ottaa toisistanne mittaa tiimikisailujen parissa? Ammattitaitoiset ja innostavat ohjaajamme ovat aina valmiita järjestämään virkistyspäiväänne liikunnallisia, innostavia ja inspiroivia kokemuksia. Virkistyspäivään on mahdollista yhdistää myös luentoja/workshoppeja liikuntaan, ravitsemukseen, uneen ja palautumiseen sekä työhyvinvointiin liittyen. Lisäksi loihdimme seurueellenne maittavat ateriat ja välipalat tuoreista lähituotetuista raaka-aineista.

Yrityksenne virkistyspäivä räätälöidään aina teidän toiveiden, tarpeiden ja erityispiirteiden mukaan. Voit valita virkistyspäivän valmiista paketeistamme tai kehitellään yhdessä juuri teille sopiva paketti. Lisätietoja valmiista paketeista tulossa pian!

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko aktiivisesta virkistyspäivästä Bolalla? Ota rohkeasti meihin yhteyttä joko alla olevalla lomakkeella tai ole suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme:


Bola Pieksämäki

Asiakaspalvelumme palvelee sinua maanantai – torstai klo 16-18.30 ja lauantai klo 11-17

Ole.Fit kuntokeskuksella treenaat henkilökohtaisella avaintunnisteella 24/7

y-tunnus: 2912299-2

Verkkolaskuosoite:

  • OVT-tunnus 003729122992
  • välittäjätunnus 003723327487